AsuHyvin    BoBra West Oy Ab

Hej och välkommen, vi är ett fullservice bostads- och fastighetsföretag med heltäckande tjänster. Vill du ha tillförlitlig, vänlig service av hög kvalitet har du kommit rätt!

Vi verkar i

Raseborg, Hangö, Kimotoön, Salo, Ingå, Sjundeå och Kyrkslätt.

Vi erbjuder

åt bostads- och fastighetsbolag och för ägare av egnahemshus, villor och sommarstugor

disponenttjänster, fastighets- och miljövård, service-, reparations-, planerings-, byggnads- och övervakningsservice samt bostads- och fastighetsförmedling.

 

Vi är ett serviceföretag som specialiserat sig på bostadsfastigheter och vårt focus är på att bibehålla och höja värdet på er fastighet och att erbjuda er en möjlighet till att bo bra. Vid upprätthållandet av fastighetens värde är det viktigt med en planerad och långsiktig fastighetsförvaltning. Fastighetens värde påverkas av dess skick, en planenlig skötsel, boendetrivsel och bostadsområde.

En grundsten i vår verksamhet är livscykeltänkandet där en egen tidtabell för eventuella reparations- och förnyelsebehov uppgjorts för alla våra objekt. Ett planenligt disponentskap är långsiktig verksamhet med vilken fastighetens livstid märkbart kan förlängas och kostnaderna minimeras. Planenligt utförda reparations- och serviceåtgärder garanterar förmånligare servicekostnader än åtgärder gjorda av ett måste.

Vi förbinder oss att tillförlitligt, professionellt och långsiktigt utveckla bostadsbolagens och våra kunders verksamhet i enlighet med lagar, bolagsordningar och direktiv givna av bolagens styrelser. Ett personligt engagemang i kundens behov betyder flexibel service, tillgänglighet och en genuin vilja att lösa bostadsbolagets och kundens utmaningar i enlighet med rådande avtal. Professionella och tillförlitliga samarbetspartners samt fungerande rutiner och processer ger bolagets aktieägare boendetrivsel och frihet.

 

Nu till försäljning handgjorda, unika, gedigna och vackra köksstolar/stegar!

Förfrågningar 020 734 7999.

Vackra, gedigna köksstolar/stegar nu till salu!

Se nedan.

        Be gärna en offert!

Problemfritt boende - vi bryr oss!

Personlig service      - vi ger dig tid!

 

Varför välja oss?

  • vi erbjuder boendetrivsel
  • vi utgår från dina behov
  • okomplicerat samarbete
  • mångsidiga helomfattande tjänster
  • lätt tillgänglighet
  • snabb reaktion
  • pålitliga samarbetspartners
  • lokalt privat företag
  • gratis förstakontakt