AsuHyvin    BoBra West Oy Ab

Tervetuloa sivuillemme, olemme täyden palvelun asunto- ja kiinteistöhoidon palveluyritys. Jos haet luotettavaa, laadukasta, ystävällistä ja hinta/laatusuhteeltaan parasta palvelua osuit oikeaan osoitteeseen!

Toimimme

Raaseporin, Hankoon, Kemiönsaaren, Salon sekä Inkoon, Siuntion ja Kirkkonummen alueilla.

Tarjoamme

Asunto- ja kiinteistöyhtiöille, omakotitalojen ja kesämökkien omistajille

isännöinti-, kiinteistö- ja ympäristöhoidon, huolto-, korjaus-, suunnittelu-, rakennus- ja valvontapalvelut sekä asunto- ja kiinteistönvälityspalveluita.

 

Olemme asuinkiinteistöihin erikoistunut palveluyritys, jonka hoidossa kiinteistönne arvo säilyy ja siinä on hyvä asua. Kiinteistön arvon ylläpidossa on avainasemassa suunnitelmallinen ja pitkäjänteinen kiinteistönpito. Kiinteistön arvoon vaikuttaa sen kunto, sunnitelmallinen hoito, asuinviihtyvyys sekä asuinalue.

Toimintamme keskeisiä kulmakiviä on elinkaariajattelu, jolloin kaikilla kohteilla on oma aikataulunsa josta selviää mahdolliset korjaus- ja uusimistarpeet. Suunnitelmallinen isännöinti on pitkän aikavälin toimintaa, jolla rakennuksen käyttöikää voidaan huomattavasti pidentää sekä säästää kustannuksissa. Suunnitelmallisesti suoritetut korjaus- ja huoltotoimenpiteet takaavat edullisemmat hoitokustannukset kuin pakon edessä toimiminen.

Sitoudumme taloyhtiöiden ja asiakkaidemme toiminnan pitkäjänteiseen kehittämiseen lakien, yhtiöjärjestyksen ja hallituksen antamien ohjeiden mukaisesti luotettavasti ja ammatti-taitoisesti. Henkilökohtainen sitoutuminen asiakkaiden tarpeisiin tarkoittaa joustavaa palvelua ja hyvää tavoitettavuutta sekä halua aidosti ratkaista taloyhtiön haasteet sopimuksen sisällön mukaisesti. Ammattitaitoiset ja luotettavat yhteistyökumppanit sekä toimivat prosessit tuovat taloyhtiön osakkaille asumisen mukavuutta ja helppoutta.

 

Nyt myynnissä omatekoiset, yksilölliset, kauniit ja vankat keittiötuolit/tikkaat!

Tiedustelut 020 734 7999.

Käsintehdyt kauniit keittiötuolit/tikkaat nyt myynnissä!

Katso sivun alaosa.

            Pyydä tarjous!

Huoletonta asumista - me huolehdimme!

Palvelua ihmiseltä ihmiselle - meillä on aikaa sinulle!

Miksi valita meidät?

  • tarjoamme helppoa asumista
  • ajattelemme sinun etuasi
  • mutkaton yhteistyö
  • monipuoliset kokonaiskattavat palvelut
  • helppo saatavuus
  • nopea reagointi
  • luotettavat yhteistyökumppanit
  • paikallinen yksityinen yritys
  • ilmainen ensimmäinen yhteys